Sivut

tiistai 28. marraskuuta 2006

Demarinuorten Keski-Suomen piirin uusi piirihallitus


Maanantaina pidetyssä Demarinuorten Keski-Suomen piirin syyskokouksessa allekirjoittanut valittiin piirin puheenjohtajaksi. Suuri kiitos luottamuksesta! Varapuheenjohtajaksi valittiin Salla Saaranen ja muiksi piirihallituksen jäseniksi Niko Hjelt, Pekka Komu, Satu-Maria Konttinen, Joel Lehtonen, Satu Naskinen ja Hanna Plattonen. Lisäksi varajäseniksi valittiin Olli-Pekka Koljonen, Jenny Linborg ja Kalle Sumelles.

Ihmisten kiinnostus meitä kaikkia koskeviin asioihin on tietyn individualistisen aallon jälkeen jälleen kasvamassa, erityisesti nuorempien ikäpolvien osalta. Näihin huolenaiheisiin vaikuttamisen tavat eivät kuitenkaan ole aina selviä. Siksi meidän keskeisimmän tehtävämme tulee olla integroida yhteiskunnallisista ja poliittisista asioista kiinnostuneita ihmisiä mukaan niihin foorumeihin, joissa päätöksiä tehdään.

Valtioiden rajojen madaltuessa kiihtyvällä vauhdilla ovat yhä usemmat poliittiset kysymykset saaneet globaalit mittasuhteet. Globalisaation hallinta itsetarkoituksellisesta prosessista kansalaisia palvelevaksi ja tottelevaksi ilmiöksi lähtee kuitenkin paikallisen tason toiminnasta. Toiminta Keski-Suomessa vapauden, tasa-arvon ja solidaarisuuden vuoksi on osa kosmopoliittista demokraattista osallistumista. Tervetuloa mukaan!

JSDN uutisoi uuden piirihallituksen.

Annan itse mielelläni lisätietoja! Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta
jukka.torikka@gmail.com

Demarinuorten jäseneksi pääset liittymään täältä!

5 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Onnittelut tästä pestistä ja ei muuta kuin intoa työhön vallankumouksen edistämiseksi! :D
Oliko kivat pikkujoulut Puolueella?

Johannes kirjoitti...

Onnea ja menestystä koko porukalle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös täältä Tampereelta uudelle PJ:lle! Jospa ne paljon suunnitellut hommat lähtis kohta kovastikin lentoon. :)

Kati Oksman kirjoitti...

Onnittelut!
:)

Jukka Torikka kirjoitti...

Suuri kiitos onnitteluista!

Ainejärjestö Puolueen pikkujoulut olivat mainiot, mutta kalpenivat JSDN:n ja Demarinuorten piirin järjestämien erittäin onnistuneiden pikkujoulujen rinnalla!

Ja kyllä Rixa, olen varma, että yksi jos toinenkin suunniteltu homma lähtee pian lentoon...