Sivut

tiistai 13. helmikuuta 2007

Blogin syntymäpäiväRakkaat lukijani,

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun kirjoitin ensimmäisen tekstin sittemmin hyvin läheiseksi tulleeksi blogiini. Jälkikäteen ajatellen blogin perustaminen ei harmita lainkaan. Kirjoittaminen on pakottanut etsimään tietoa monista aiheista ja terävöittämään näkemyksiäni. Se on myös antanut mukavaa käytännöllistä tasapainoa teoreettisille valtio-opin opinnoille.

Mitä parhaimmat kiitokseni kaikille lukijoilleni ja erityisesti asiallisille vastaan väittäjille. Yksipuolinen ja kyseenalaistamaton paasaaminen muuttuu pian hyvin omahyväiseksi, jollei sitä välillä palauteta todellisuuteen kriittisellä lukemisella ja opponoinnilla.

Tämä vuosi on tuonut blogiini 53 kirjoitusta, eli yhden viikkoa kohden. Alunperin tavoitteenani oli julkaista uusi kirjoitus kaksi kertaa viikossa, joten tästä on jääty vain puolella. Kommentteja on 116 kappaletta, mikä on erittäin hieno määrä.

Kuten todettua, kiitos tähän astisesta yhteisestä blogielämästä, arvon lukijani, ja toivottavasti olet mukanani tulevinakin vuosina!

1 kommentti:

Esa Suominen kirjoitti...

Kiitos itsellesi ja toivottavasti säännölliset päivityksesi jatkuvat myös tulevana/vina vuotena/vuosina. Blogissasi on käsitelty vaikeita kysymyksiä laaja-alaisesti ja uusia päivityksiä suorastaan odotellaan.